Entree verwarring!

Entree verwarring!

Bij de hoofdingang van de Koraal Tabak Plantage zijn recentelijk een billboard en vier bannervlaggen geplaatst van Kurá Bunita en Koraal Tabak Estates. Hòfi sint joris heeft hier echter nog geen vermelding staan. Dit heeft in de afgelopen periode helaas voor enige verwarring gezorgd. Het is namelijk alleen mogelijk om de ingang van hòfi sint joris te bereiken via deze hoofdingang van Koraal Tabak.

De gronden van hòfi sint joris waren oorspronkelijk onderdeel van de Koraal Tabak Plantage. Eigenaar was de wijlen Hugo Bakhuis. Na zijn overlijden is de grond ondergebracht bij Greko’s N.V. en de erfgenamen van Hugo Bakhuis zijn hiervan de aandeelhouders.

In 2019 heeft Zeebries Ontwikkelingsmaatschappij een deel van dit terrein overgenomen en is gestart met de ontwikkeling van hòfi sint joris. Sectie K van dit verkavelingsplan is echter in handen gebleven van Greko’s N.V. en op 30 juni vond de symbolische start plaats van de ontwikkeling van deze sectie.

Onder de naam Kurá Bunita zullen hier 18 villa's, 24 appartementen en 8 penthouses worden gebouwd. Daarnaast gebruikt Greko’s N.V., als overkoepelende naam voor hun projecten, de naam Koraal Tabak Estates. Het bord en de vlaggen bij de hoofdingang verwijzen dus naar deze ontwikkelingen. In de nabije toekomst zullen ook wij hier een bord plaatsen, zodat het voor iedereen weer duidelijk is dat deze entree tevens toegang biedt tot hòfi sint joris.

Voor nu is Zeebries vooral zeer verheugd over de start van Kurá Bunita en wij wensen de nieuwe buren van hòfi sint joris veel succes toe. Hopi exito!

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …