Hòfi Sint Joris op Tuma mi Man GoalsforKids

Hòfi Sint Joris op Tuma mi Man GoalsforKids

In het weekend van 12 en 13 mei vond de 12e editie van dit Bedrijfsvoetbaltoernooi plaats op de velden van C.V.V. Willemstad. Uitgegroeid tot één van de grootste voetbalevenementen op Curaçao, met 2000 bezoekers per dag, entertainment, foodstands, dj’s, een echte Curaçaose “Ban Topa”.

20 teams deden mee, waarvan dit jaar voor het eerst ook een team van Hòfi Sint Joris (HSJ). Veel bedrijven huren voor deze gelegenheid spelers uit de hoogste divisies van het Curaçaose voetbal in, echter van de acht spelers van het HSJ-team waren er maar liefst drie collega’s uit onze eigen organisatie en één oud-collega.

Met deze samenstelling wist ons team toch de poolfase te overleven. In de “round of 16” speelden we gelijk tegen het team van APC, maar werden na penalty’s uitgeschakeld. De uiteindelijk winnaar van het toernooi was het team van Distribier.

Het GoalsforKids toernooi is een jaarlijks fundraising evenement ten behoeve van Tuma mi Man. Deze organisatie biedt dagopvang, voorschoolse opvang en naschoolse opvang aan kinderen van 6 weken tot 12 jaar oud.

Naast de reguliere plekken verzorgen zij gratis opvang aan minder bevoorrechte kinderen.  Ze bieden deze kinderen een veilige en bemoedigende omgeving, waarin ze serieus genomen worden, zodat de ontwikkeling wordt gestimuleerd en ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. Tuma mi Man heeft als missie het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en hun families en wil daarmee het Human Capital van Curaçao bevorderen.

“It takes a whole society to raise a child”, is de slogan van Tuma mi Man. Hòfi Sint Joris is trots dat we door onze sportieve inspanningen een bijdrage hebben kunnen leveren aan deze bijzondere organisatie.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …