Maak kennis met...

Maak kennis met...

Florine Mazel, geboren en getogen in Rijswijk, Nederland, maar al sinds 2003 woonachtig op Curaçao. Met een stevige achtergrond in het vastgoed is zij een onmisbare schakel binnen het team van Hòfi Sint Joris.

Het Curaçaose avontuur van Florine begint in 2003, als zij de Nederlandse bodem inruilt voor de Caribische eilandsfeer. Deze stap heeft haar een uniek perspectief op het leven gegeven, zowel professioneel als persoonlijk. “Je vertrouwde wereld achter je laten en een stap te durven zetten in het onbekende, is iets wat je vormt”, aldus Florine.

Sinds 2005 is ze werkzaam in de vastgoedwereld op het eiland en door de jaren heen heeft ze zowel als makelaar, als in binnendienstfuncties gewerkt. Ze weet haar weg te vinden in alle ins & outs van het onroerend goed en brengt in 2019 deze expertise mee naar Hòfi Sint Joris.

Florine is vanaf het prille begin betrokken bij ons verkavelingsplan en werkt al voor Hòfi Sint Joris vanaf de opstartfase. Ze is dagelijks betrokken bij alle financiële aspecten van onze onderneming, adviseert het team met betrekking tot contracten, juridisch vraagstukken en de dagelijkse gang van zaken. Het kantoor van Hòfi Sint Joris op de Mambo Beach Boulevard mag dan haar werkplek zijn, maar Florine floreert vooral achter de schermen.

Een bijzonder aspect van Florine’s verhaal is dat haar partner momenteel werkzaam is op Sint-Eustatius, één van de Bovenwindse Eilanden in het Caribische deel van Nederland, gelegen naast Sint-Maarten. Hierdoor werkt ze gedeeltelijk op afstand. “Het is weleens schipperen en ik ben het op en neer reizen soms echt wel beu, maar ben tevens erg blij dat het mogelijk bleek om mijn werk ook vanaf Statia te blijven doen”, vertelt ze. Dankzij de mogelijkheid tot het werken op afstand, blijft Florine nauw betrokken bij Hòfi Sint Joris, zelfs als ze fysiek niet op kantoor is. Ze waardeert deze flexibiliteit, maar kijkt uit naar de toekomst en hoopt dat zij en haar partner aan einde van het jaar weer full time zullen terugkeren naar Curaçao.

Florine Mazel levert met haar nuchtere kijk op zaken, haar liefde voor het eiland en haar professionele knowhow, een essentieel onderdeel aan het succesverhaal van Hòfi Sint Joris. Haar vermogen om werk en plezier in balans te houden, is een inspiratie voor iedereen om haar heen.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …