Maak kennis met...

Maak kennis met...

Jeandrey Leitoe, geboren op Curaçao en opgegroeid in de buurt van Tera Korá. Een veelbelovend talent dat zich onderscheidt door zijn passie en toewijding. Momenteel bevindt hij zich in het laatste jaar van zijn studie Bouwkunde aan de University of Curaçao en ondersteunt het team van Hófi Sint Joris met zaken als tekenen, inmeten, plattegronden maken en renderingen.

Jeandrey heeft de ambitie om later architect te worden en zijn verhaal is een mooi voorbeeld van zelfontdekking en vastberadenheid. Jeandrey's reis bij Hòfi Sint Joris begon als stagiair. Voordat hij deze uitdaging aanging, werkte hij als assistent-landmeter bij het Kadaster en in de Drive Thru yard van bouwmaterialen leverancier Kooyman. Zijn interesse in bouw en ontwikkeling en zijn achtergrond en werkervaring binnen het vakgebied, maakt hem een waardevol lid van het team.

Binnen Hòfi Sint Joris draagt Jeandrey verschillende petten. Als assistent-landmeter en tekenaar is hij essentieel voor het vastleggen van gegevens en het vertalen ervan naar nauwkeurige tekeningen. Tijdens de bouwprojecten fungeert hij als bouwkundig opzichter, wat betekent dat hij de kwaliteit en voortgang van projecten waarborgt. Daarnaast speelt hij een cruciale rol bij het controleren van tekeningen aan de hand van de juridische documentatie en het bepalen van de ontwikkelingskosten, variërend van metingskosten tot bijvoorbeeld de kosten voor het asfalteren.

Naast zijn werk en zijn studie heeft Jeandrey een passie voor sport. Hij heeft een passie voor voetbal, traint 5x per week in de gym en gaat regelmatig, zwemmen, hardlopen en bergbeklimmen. Muziek speelt een centrale rol in zijn leven en inspireert hem bij alles wat hij doet. Zowel tijdens werk, als tijdens het sporten is het luisteren naar muziek een belangrijke bron van concentratie.

Voor de toekomst heeft Jeandrey ambitieuze doelen. Hij streeft ernaar zijn opleiding goed af te ronden, en wil hierna één of twee tussenjaren nemen voordat hij verder gaat studeren. Zijn passie voor Hòfi Sint Joris is duidelijk, en hij heeft de wens om in de toekomst bij te dragen aan de ontwikkeling van meerdere projecten op Curaçao, waardoor het eiland kan groeien, tot bloei komt en nog mooier zal worden.

Jeandrey Leitoe is niet alleen een toegewijde sporter en een levensgenieter met een hart vol muziek, maar zeker ook een getalenteerde professional. Zijn bijdrage aan Hòfi Sint Joris en zijn visie voor de toekomst maken hem tot een inspirerende en waardevolle aanwinst voor ons team.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …