Maak kennis met...

Maak kennis met...

Stijn Coppens, geboren en getogen in Breda en momenteel werkzaam binnen het team dat zorgdraagt voor de infrastructuur van Hòfi Sint Joris op Curaçao. Als derdejaars student vastgoed en makelaardij heeft hij zijn studie voor een half jaar onderbroken om zich volledig te wijden aan zijn rol bij Hòfi. Zijn entree in de wereld van de projectontwikkeling begon als stagiair, maar hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een gewaardeerde medewerker.

Stijn zijn roots liggen in Breda, maar studeren ging hij in Rotterdam. Voor zijn stage verhuisde hij afgelopen augustus naar Curaçao. Hij werkte zich snel in en de werkzaamheden bevielen zo goed, van beide kanten, dat hij besloot om zijn studie een half jaar stop te zetten en zich volledig te richten op deze praktijkervaring. 

Binnen Hòfi Sint Joris zijn Stijns werkzaamheden voornamelijk gericht op de inrichting van de infrastructuur. Af en toe combineert hij dit met perceel bezichtigingen of legt zich toe op andere taken die zich aandienen.

Niet alleen in de zakelijke sfeer, maar ook op sportief gebied heeft Stijn zijn sporen verdiend. In Nederland heeft hij op zeer hoog niveau gehockeyd. Hij is gedreven en streeft naar maximale vooruitgang. Zijn toewijding aan zijn werk bij Hòfi Sint Joris is duidelijk zichtbaar en wij zijn zeer dankbaar voor zijn bijdragen aan ons team.

Stijn kijkt ernaar uit om het komende halfjaar het maximale te bereiken en ambitieus vooruitgang te boeken met het team van Hòfi Sint Joris. Wat betreft zijn persoonlijke toekomst heeft Stijn heldere doelen: het afronden van zijn opleiding om zich vervolgens volledig te storten op een bloeiende carrière in de wereld van de projectontwikkeling.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …