Maandelijkse Newsletter introductie

Maandelijkse Newsletter introductie

Hierbij presenteren wij u de eerste editie, van de eerste jaargang, van een nieuwsbrief voor Hòfi Sint Joris. Vanaf heden zullen wij deze Newsletter één keer per maand uitbrengen, met als doel om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in en rondom Hòfi Sint Joris.

De reden achter het lanceren van deze nieuwsbrief is om betrokkenheid te bevorderen. Hòfi Sint Joris gelooft in open communicatie en op deze manier bieden we een platform waarin de successen, de uitdagingen en de vooruitgang kunnen worden gedeeld met degenen die geïnteresseerd zijn in ons ontwikkelingsproject.

Het doel van deze nieuwsbrief is tweeledig. Ten eerste willen we u op de hoogte houden van de lopende projecten en initiatieven van Hòfi Sint Joris. U zult regelmatig updates ontvangen over de voortgang van de bouw, de aanleg van de infrastructuur en de verkoop van de kavels. Tevens zullen we belangrijke mijlpalen, behaalde doelen en geplande activiteiten met u delen.

Ten tweede streven we ernaar om via deze nieuwsbrief een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid te creëren. We willen graag dat u zich verbonden gaat voelen met Hòfi Sint Joris en dat we samen met u de beste leefomstandigheden in deze nieuwe woonwijk zullen creëren.

Naast het verstrekken van informatie, zullen we ook verhalen delen van mensen die werkzaam zijn binnen ons project of mensen die ondernemen in de directe omgeving van Hòfi Sint Joris. Ook zullen we aandacht schenken aan de recreatiemogelijkheden rondom de Sint Joris Baai en een licht werpen op de bijzondere flora en fauna in het gebied.

Uw betrokkenheid en steun zijn essentieel voor het succes van ons project en we hopen dat we u met deze nieuwsbrief kunnen inspireren om samen met ons het verschil te maken. Bovenal hopen wij dat u onze Newsletter iedere maand met veel plezier zult lezen en dat wij u via deze weg nog lang mogen informeren en op de hoogte mogen houden van alle ontwikkelingen in en rondom Hòfi Sint Joris.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …