Second Home Beurs

Second Home Beurs

Van 22 tot 24 maart was Hòfi Sint Joris aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Als onderdeel van een unieke delegatie hebben wij onze nieuwbouwprojecten op Curaçao mogen presenteren aan een breed publiek. Dit evenement, een must voor iedereen die droomt van een eigen vakantiewoning, bood de perfecte gelegenheid om onze projecten onder de aandacht te brengen.

De Beurs in Vogelvlucht

De Second Home Beurs telde dit jaar 354 stands met een divers aanbod uit meer dan 30 landen, waaronder ons eigen portfolio van vijf nieuwbouwprojecten op Curaçao. De beurs trok mensen uit zowel binnen- als buitenland die zich lieten inspireren en informeren over de mogelijkheden van een vakantiewoning. Met jaarlijks ruim 18.000 bezoekers, is de beurs een uitgelezen kans voor potentiële kopers om de eerste stap te zetten naar de aankoop van een tweede thuis.

Seminars: Kennis is Kracht

Een belangrijk onderdeel van de beurs zijn de seminars, waar deskundigen hun kennis deelden over juridische, fiscale en praktische zaken rondom het bezitten van een vakantiehuis. Deze seminars boden de mogelijkheid om potentiële kopers niet alleen te informeren over alle projecten en opties, maar ze ook kennis te verschaffen over de stappen en overwegingen die komen kijken bij de aankoop van een woning in het buitenland.

Persoonlijke Ontmoetingen en Informatie op Maat

Op onze stand, nummer 234, hebben we gedurende drie dagen een constante stroom van geïnteresseerden mogen verwelkomen. De bezoekers konden persoonlijk kennismaken met ons team en gedetailleerde informatie verkrijgen over onze projecten. Het directe contact met potentiële kopers en de mogelijkheid om vragen onmiddellijk te beantwoorden, waren voor ons onmisbaar in het verder ontwikkelen van relaties en het bieden van maatwerkadvies.

De Kracht van Samenwerking

Onze aanwezigheid op de Second Home Beurs benadrukte niet alleen de aantrekkelijkheid van ons project: Hòfi Sint Joris, maar liet opnieuw ook het belang zien van samenwerking met andere partijen. Door de krachten van verschillende projectontwikkelaars op Curaçao te bundelen, hebben we een groter bereik en we hebben duidelijk laten zien dat persoonlijke en directe communicatie met onze partners de sleutel is tot succes.

Vooruitblik

De feedback en interesse die we tijdens de beurs hebben ontvangen, zijn voor ons van grote waarde. Ze bieden ons de inzichten die nodig zijn om onze dienstverlening te blijven verbeteren en om onze toekomstige projecten nog beter af te stemmen op de wensen van onze klanten.

In de nasleep van de beurs zullen we de verzamelde contacten zorgvuldig opvolgen en blijven we beschikbaar voor iedereen die droomt van een vakantiewoning op Curaçao. De Second Home Beurs heeft ons wederom bevestigd in onze overtuiging dat persoonlijk contact en uitgebreide informatievoorziening de basis vormen voor een succesvolle toekomst in de wereld van vakantiewoningen.

Wij kijken uit naar de volgende mogelijkheid om onze projecten te presenteren en om nog meer mensen te helpen bij het realiseren van hun droom: een eigen stukje paradijs onder de zon. 

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …