Skydive Curacao

Skydive Curacao

Enjoy the absolute best view of Curaçao

Zou je Hòfi Sint Joris weleens van een andere kant willen bekijken? Dit is je kans om Curaçao vanuit een heel ander perspectief te ervaren! Op slechts een steenworp afstand van Hòfi Sint Joris biedt Skydive Curaçao namelijk een unieke mogelijkheid om ons eiland op een sensationele wijze te ontdekken.

Parachutespringen, ook wel skydiven genoemd, is de ultieme adrenaline rush! Vanaf een hoogte van 10.000 ft, ongeveer 3 km, maak je een vrije val met zo'n 200 km/u. Na deze spannende val opent de parachute en kun je genieten van de totale stilte en het adembenemende uitzicht boven Curaçao. Bij kraakhelder weer kun je bijna het hele eiland aanschouwen. En bij een gemiddelde temperatuur van 28 graden, is het vergeleken met de meeste andere plekken op de wereld zeer aangenaam vertoeven zo hoog in de lucht.

Tandemsprong

Skydive Curaçao biedt een tandem parachutesprong met professionele begeleiding door ervaren, USPA-gecertificeerde instructeurs. Het avontuur begint met een vlucht van ongeveer 30 minuten in een Cessna-vliegtuig, voorzien van alle benodigde materialen.

Na een korte instructie van ongeveer 10 minuten, zul je samen met je instructeur uit het vliegtuig springen en beleef je een vrije val van 45 seconden. Daarna zweef je ongeveer 7 minuten onder de geopende parachute. Deze onvergetelijke ervaring biedt een adembenemend uitzicht dat je nog lang bij zal blijven. Je landt uiteindelijk op de dropzone bij de Aloe Vera Plantage. Deze tandemsprong is met recht een ongeëvenaarde mix van adrenaline en natuurlijke schoonheid te noemen.

Regels en Veiligheid

Skydive Curaçao heeft een minimum van 2 personen per reservering en is geschikt vanaf 13 jaar (met ouderlijke goedkeuring). Er is voorafgaande geen medische test nodig, maar er geldt wel een maximaal gewicht van 115 kg. Het dragen van een speciale bril is verplicht en voor het betreden van Hato Airport is reguliere identificatie vereist.

Hoewel parachutespringen een extreme sport is, blijkt het statistisch gezien niet gevaarlijker dan een autorit naar het vliegveld. De totale activiteit duurt ongeveer 2 uur, inclusief registratie, instructie, vlucht, vrije val, parachute zweven en landing op de dropzone.

Familie en vrienden zijn van harte welkom bij het kantoor en de dropzone van Skydive om de indrukwekkende landing van de parachutes te aanschouwen. Op de dropzone zijn faciliteiten aanwezig om comfortabel te verblijven en de spanning mee te beleven.

Ervaren Professionals

Het team van Skydive Curaçao heeft meer dan 20 jaar ervaring en de instructeurs hebben een gemiddelde van 2000 sprongen. Samen met de parachute packers, de piloten en de organisatoren zorgen ze voor een unieke, maar vooral veilige ervaring.

Het Skydive Curaçao-team biedt de mogelijkheid om je sprong vast te leggen in foto's en video's, een waardevolle herinnering aan deze unieke ervaring. Deze beelden worden je toegezonden via e-mail, slechts een dag na je sprong.

Skydive Curaçao heeft zijn basis vlakbij Hòfi Sint Joris, naast de Aloe Vera Plantage en past naadloos in onze prachtige omgeving. Parachutespringen bij de Sint Joris Baai biedt een onvergetelijke kans om Curaçao en natuurlijk ons prachtige resort letterlijk en figuurlijk op grote hoogte te ervaren.

Voor meer informatie kijk op hun website: www.skydivecuracao.com.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …