Van Visie tot Realiteit: Begeleiding naar Jouw Droomhuis

Van Visie tot Realiteit: Begeleiding naar Jouw Droomhuis

Velen hebben een droom van een ideale woning, gelegen op een optimale locatie, uitgerust met alle gewenste faciliteiten… Het verwezenlijken van je eigen droomhuis lijkt wellicht een complex proces, maar met Zeebries Ontwikkelingsmaatschappij (ZBOM) aan je zijde, wordt het een gestroomlijnd avontuur dat begint met een vrijblijvend adviesgesprek. Hierin worden jouw wensen en de mogelijkheden rustig doorgenomen en mocht je behoefte hebben aan meer informatie, kan er altijd een vervolggesprek worden gepland.

Als het besluit is genomen om samen te werken met ZBOM, komt stap 2 in beeld: het voorlopig ontwerp. Hierin wordt niet alleen rekening gehouden met je persoonlijke voorkeuren en smaak, maar er wordt tevens rekening gehouden met de voorschriften en het bestemmingsplan. Nadat het voorlopige ontwerp is vastgesteld, ontvang je een gedetailleerde offerte die gebaseerd is op jouw voorkeuren. Deze offerte vormt de basis voor de definitieve keuzes.

Zodra alles duidelijk en akkoord is, gaat ZBOM verder met het definitieve ontwerp en de technische omschrijving. Je krijgt de bestektekeningen te zien en kunt hierin nog eventuele aanpassingen maken. Daarna volgt de ontvangst van de aannemingsovereenkomst, inclusief de offerte, de tekeningen en een checklist van de woningkenmerken. Hierna begint de voorbereiding van de bouwwerkzaamheden. De klantbegeleider van ZBOM houd je op de hoogte van alle belangrijke stappen die worden genomen en de planning voor onder andere de funderingswerkzaamheden en de ruwbouw wordt met je gedeeld.

Gedurende de ruwbouw krijg je uitnodigingen om belangrijke mijlpalen bij te wonen en de voortgang te bekijken. Na afronding van de ruwbouw volgt een inspectie met de klantbegeleider om te verzekeren dat alles volgens plan verloopt. Terwijl de afwerking plaatsvindt, blijft er regelmatig contact tussen jou en ZBOM.

Uiteindelijk, na de installatie van de nutsvoorzieningen, nadert het moment van oplevering. Een datum wordt gepland en je ontvangt de sleutels. Je bent nu de trotse eigenaar van jouw droomhuis! Zeebries Ontwikkelingsmaatschappij is een vertrouwde partner als het gaat over het realiseren van een turn-key opgeleverde woning. Met uitstekende begeleiding bieden zij de realisatie van al je woonaspiraties.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …