Voortgang Hòfi Sint Joris

Voortgang Hòfi Sint Joris

In deze editie van onze nieuwsbrief delen we graag de recente ontwikkelingen binnen Hòfi Sint Joris. We streven ernaar om u up-to-date te houden met de voortgang en belangrijke mijlpalen die we hebben bereikt. Ons team werkt door aan de realisatie van dit project, met de focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Toegangspoort

We zijn verheugd te melden dat de installatie van de poort bij het noordelijk tracé, welke dient als de hoofdingang van Hòfi Sint Joris, is voltooid. Deze nieuwe poort markeert niet alleen de toegang tot ons project, maar draagt ook bij aan de veiligheid en heeft een esthetische waarde in onze woonomgeving.

Tegelijkertijd is het dripsysteem langs de palmen van de hoofdweg geïnstalleerd. Dit irrigatiesysteem zorgt voor een efficiënte waterafgifte direct bij de wortels van de bomen, wat essentieel is voor hun groei en onderhoud, vooral in ons klimaat.

Ontwikkeling Infrastructuur

Een mijlpaal die we hebben bereikt, is de voltooiing van het grondwerk voor de aanleg van het voetbalveld. Dit veld zal een centrale recreatieve voorziening worden voor bewoners en bezoekers, bevorderlijk voor sport en gemeenschapsvorming.

Verder is de oostelijke berm van de gebiedsontsluitingsweg nu gesloten. Alle noodzakelijke leidingen, inclusief de hoogspanningskabels ten behoeve van transformatorstation #2, zijn geïnstalleerd. Dit is een belangrijke vooruitgang in de infrastructuur van ons project, waardoor de weg vrij is voor toekomstige ontwikkelingen.

Het transformatorstation #2 heeft de vereiste goedkeuringen ontvangen en is nu gereed voor de plaatsing van de transformator en aansluiting op het hoogspanningsnet. Dit is een onderdeel voor de energievoorziening voor de secties C en D.

Aansluitingen Woonhuizen

De aanleg van woonhuisaansluitingen in secties C en D is momenteel in volle gang, alle kabels en leidingen zijn reeds geplaatst. Deze werkzaamheden zijn essentieel voor de voortgang.

Bovendien was er onlangs een "spantenbiertje" bij woning A16, een traditionele viering die het hoogste punt van de bouw markeert. Dit evenement weerspiegelt het gemeenschapsgevoel en de samenwerking die ten grondslag liggen aan ons project, waarbij bewoners en het bouwteam samenkomen om de voortgang te vieren.

Met elke stap die we zetten, komen we dichter bij de realisatie van Hòfi Sint Joris als een plek waar natuur, comfort en gemeenschap hand in hand gaan. We blijven ons inzetten voor de voortgang van dit project en zullen u blijven informeren over alle ontwikkelingen.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …