Voortgang Straatverlichting

Voortgang Straatverlichting

Met trots delen wij het laatste nieuws over de voortgang van ons project om Hòfi Sint Joris te voorzien van duurzame en efficiënte straatverlichting. Op de hoofdweg hebben we succesvol alle solar-straatverlichting geïnstalleerd, en we zijn nu bezig met het uitzetten, om ook de lampen binnen secties A en B en aan de gebiedsontsluitingsweg te gaan plaatsen. We zetten de voordelen van zonne-energiestraatverlichting nog even voor u op een rijtje en geven inzicht in de keuze voor zonnepanelen.

Waarom Zonne-Straatverlichting?

Onze keuze voor straatverlichting van LED-armaturen op zonne-energie is gebaseerd op meerdere voordelen. Allereerst is het een energiebesparend en milieuvriendelijk product. De eenvoudige installatie en volledig geautomatiseerd beheer maken het efficiënter dan gewone straatverlichting, met bovendien een lange levensduur en besparing op elektriciteitskosten.

De voordelen van straatverlichting op zonne-energie zijn dus talrijk: het is schoon, veilig en universeel toepasbaar. Dankzij fotovoltaïsche zonne-energieopwekking biedt het een betrouwbaar alternatief voor traditionele straatverlichting, zonder afhankelijkheid van elektriciteitsnetten.

Sunna Design: Onze Wegverlichtingsfabrikant

Onze partner, Sunna Design, staat bekend om zijn uitgebreide en betrouwbare scala aan zonne-oplossingen. De iSSL-range, uitgerust met horizontale zonnepanelen, is specifiek geschikt voor gebieden waar paneloriëntatie niet nodig is, zoals in de intertropische zone. Dit maakt Sunna Design de ideale keuze voor onze duurzame straatverlichting in Hòfi Sint Joris.

In onze voortdurende inzet voor duurzame ontwikkeling zijn we verheugd te melden dat we de hoofdweg van Hòfi Sint Joris hebben verlicht met solar-straatverlichting. En we werken eraan om ook de gebiedsontsluitingsweg tot aan de T splitsing voor het einde van het jaar te hebben voorzien van zonne-energie straatverlichting. De secties A en B staan voor januari in de planning. Hiermee bieden we niet alleen veiligheid, maar tevens efficiëntie en milieubewustzijn. Een mijlpaal in duurzame vooruitgang, die we met trots omarmen.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …