Watertaxi

Watertaxi

De afgelopen maand verwelkomde Curaçao een nieuwe, toeristische attractie: de Watertaxi. Tijdens 'Punda Vibes' en de aftrap van de 'Christmas light show' vond ook de officiële opening van dit nieuwe bedrijf plaats. Watertaxi Curaçao biedt een unieke gelegenheid om de kustlijn en stranden van het eiland gemakkelijker te bereiken. De toevoeging van deze manier van transport biedt zowel inwoners als toeristen de kans om het eiland op een andere manier te verkennen.

Water Taxi Curaçao:

De Watertaxi maakt gebruik van "The Rib Ride Rocket," een 10 meter lange RIB-boot met Twin 200HP Yamaha-motoren, welke bekend staan om hun snelheid en comfort op het water. Rib-boten, gebruikt door marines en kustwachten, zijn zeer stabiel en hebben het vermogen om gemakkelijk door de golven te manoeuvreren. Met verschillende boottochten biedt de Watertaxi de mogelijkheid om verborgen baaien van Curaçao te verkennen en in korte tijd afgelegen stranden te bereiken.

Toeristische Attractie:

De Watertaxi vertrekt elke anderhalf uur en verbindt Punda met de stranden van Bandabou. Vooral voor cruisetoeristen, met beperkte tijd om Curaçao te verkennen, biedt dit unieke mogelijkheden. Aangeboden diensten variëren van het zogenaamde “baai hoppen” tot een reis naar Klein Curaçao.

Verschillende Boottochten die door de Watertaxi worden aangeboden zijn onder andere:

Coastline Rider Adventure: een dag zwemmen en snorkelen langs de mooiste stranden van het eiland.

Retour Coastline Rider: met de comfortabele RIB-boot een heen- en terugreis naar een gewenste locatie.

Klein Curaçao Island Adventure: in een recordtijd vaar je naar het onbewoonde eiland Klein Curaçao. 

Beach Hopper Island Adventure: kies 3 stranden om te verkennen en hop met de Watertaxi van baai naar baai.

Private Group Boat Charter: voor groepen is er tevens de mogelijkheid om de boot privé te charteren voor 4 tot 8 uur, inclusief kapitein, bemanning, drankjes, eten en een snorkeluitrusting.

Met de introductie van de Watertaxi op Curaçao wordt de schoonheid van het eiland vanuit een nieuw perspectief belicht. Of je nu een inwoner bent of hier vakantie komt vieren, deze comfortabele en tijdbesparende vorm van transport over het water opent deuren naar onontdekte pareltjes langs de kust van Curaçao en biedt gegarandeerd nieuwe avonturen.

Voor meer informatie: watertaxicur.com of +599 9 520 4340 

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …