Hòfi Sint Joris Sportveld

Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots!

Edelgrass

Het sportveld krijgt een afmetingen van 25 meter lang en 18 meter breed en wordt aangelegd met het Edel Elite kunstgrassysteem, een robuust met zandgevuld veld dat geschikt is voor veelzijdige multisporttoepassingen. Met garens van lage glijweerstand en de stevige onderlaag biedt dit systeem optimale grip en controle, wat resulteert in een duurzaam sportveld met uitstekende speeleigenschappen. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een goed ontwerp zorgen ervoor dat dit sportveld niet alleen voldoet aan de hoogste normen, maar ook langdurig plezier en prestaties zal garanderen voor onze sporters.

Legends Curacao

Op 9 en 10 mei zal het Legends Football Tournament op Curaçao plaatsvinden. Dit wereldwijde voetbaltoernooi brengt legendes uit Argentinië, Brazilië, Colombia, Nederland en natuurlijk Curaçao samen voor twee dagen vol spannende wedstrijden en festiviteiten. Met iconische spelers zoals Romario da Souza Faria, Carlos Valderrama, Sergio Goycochea, Clarence Seedorf en lokale helden zoals "Toy" Filomena belooft dit evenement een spectaculaire belevenis te worden die de kracht van sport en de verbinding tussen culturen laat zien.

De Nederlandse installatieploeg van Edelgrass, die het veld komt aanleggen voor Legends Curaçao, zal in diezelfde periode tevens het sportveld op Hòfi Sint Joris realiseren. De voorbereidende grondwerkzaamheden zijn reeds afgerond en de fundering is reeds gestort.

Gemeenschapszin

De aanleg van het kunstgrassportveld bij Hòfi Sint Joris vormt niet alleen een essentieel onderdeel van onze recreatieve infrastructuur, maar vertegenwoordigt tevens onze verbondenheid met de sportgemeenschap. We zijn zeer trots dat Curaçao in mei gastheer zal zijn het Legends Football Tournament en omarmen de essentie van sportiviteit, inclusiviteit en prestatie. Daarnaast waarderen we het enorm dat we, mede hierdoor, een partner hebben gevonden in Edelgrass, voor het realiseren van onze wensen. Hun missie om grensverleggende kunstgrasoplossingen te bieden voor sport en recreatie wereldwijd, past volkomen bij onze doelstellingen. 

Sport heeft de unieke kracht om mensen te verbinden. Door gezamenlijke activiteiten en gedeelde doelen bevordert sport niet alleen de fysieke gezondheid, maar versterkt tevens de sociale contacten en gemeenschapszin. Iets wat we bij Hòfi Sint Joris hoog in het vaandel hebben. We kijken uit naar het Legends toernooi, maar zeker ook naar de sportevenementen die Hòfi Sint Joris in de toekomst zelf kan gaan organiseren!

Meer informatie over Legends Curaçao vind je op de website: legends.curacao.com en meer informatie over Edelgrass is te vinden op: edelgrass.com.

Gerelateerde Nieuwsberichten

Koningsdag 2024
Koningsdag 2024

Koningsdag, gevierd op 27 april, staat symbool voor meer dan de verjaardag van Koning Willem-Alexander; het is een dag die de culturele verbinding tussen Nederland en Curaçao in de schijnwerpers zet. Het feest heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een levendig en kleurrijk evenement, waarbij zowel de lokale bevolking als …

Hòfi Sint Joris Sportveld
Hòfi Sint Joris Sportveld

Omdat op Hòfi Sint Joris recreatie wordt gezien als een belangrijk aspect van een fijne woonomgeving, besteden wij in onze projectontwikkeling extra aandacht aan de zogenaamde groenstroken in ons verkavelingsplan. Met name het kunstgrassportveld dat aangelegd wordt bij sectie A is onze trots! Het sportveld …

Maak kennis met…
Maak kennis met…

Richène Steba, geboren en getogen op Curaçao in de wijk Mundu Nobo, brengt zijn expertise in elektrotechniek tot uiting in zijn rol bij Hòfi Sint Joris. Na zijn studie aan de St. Jozef LTS heeft Richène verschillende grote bedrijven op het eiland gediend, waaronder de Dokmaatschappij en OGEM, een energiebedrijf dat een bouwconcern …